miercuri, 27 martie 2013

Romanii indura orice !

     Poporul roman este un popor aparte si greu de inteles de restul popoarelor de pe intreg mapamondul !
     Acest popor zi de zi afla prin mass media cum milioane de euro au fost furate sau deturnate prin diverse actiuni , de la acte administrative sau hotarari de guvern si pana la licitatii trucate ! Totodata se intreaba unde ii sunt oamenii legii , acei oameni de la procurori servicii secrete sau judecatori platiti sa apere patrimoniul acestui popor sau banii lui gestionati de politicieni ! Dar imediat se linisteste si isi spune in gand sau scrasnind din dinti , fura impreuna f*t*le muma in c*r de hoti ! Si se linisteste adunand in continuare bani sa plateasca impozite si taxe , cumparand mai putina mancare pentru copii sau haine si incaltaminte de medicamente nu duce lipsa ca le primeste la pachet cu carnea cumparata din magazine plina cu antibiotice sau alte substante active printre care si steroizi sau altele pana la aflatoxina din lapte ce vine tot la pachet , ca cine sa controleze cand se numara banii din spaga ? 
     Si uite asa sclavul modern ce se bucura ca are progam tv nonstop aduna ban cu ban miliardele pe care se bat ca corbii si nu isi scot ochii , politicieni , procurori , securisti , judecatori si chiar corbi din strainatate ce au simtit gustul banilor din Romania usor de ingurgitat si care nu iti dau dureri de cap ! Trebuie doar sa ii prosteasca pe bastinasi sa faca ei corbii intre ei un pact de coabitare !
     Acest popor aparte parca e hipnotizat de conducatorii lui criminali si perfizi , si uita ca ii poate izgoni intr-o singura zi ! Este atat de simplu si s-a demonstrat ca un comandant suprem al fortelor armate poate fi bagat a doua zi in tab si dus impreuna cu sotia sa fie impuscati pentru suferintele provocate poporului ! Securistii ticalositi ce sustineau regimul cautau protectie prin unitatile militare ! Procurorii criminali sau judecatorii fideli regimului pot disparea ca printr-un vis urat ! Militienii ce bateau cu cruzime cetateni erau alergati pe strazi si nu au mai calcat pe la casele lor timp indelungat de frica celor slabi pe care cu doar o zi inainte ii bateau miseleste ! Cat despre politicienii de atunci , foarte putini au platit , reusind sa hipnotizeze poporul asta unic pe planeta , dar cativa dintre liderii comunisti au zacut prin puscarii sau cu plumbi trasi in ei de la mica distanta !
     In concluzie , tot ce ii lipseste acestui popor este spiritul de lupta si faptul ca este dezbinat ! La asta au lucrat din greu diversi ticalosi perfizi bine platiti tot din banii poporului , si le-au inoculat ideia ca pot fi identificati si amendati , pot fi batuti si schiloditi de haitele de hiene ale jandarmeriei militare , si nimeni nu le va face dreptate ! Politicieni , guvernanti , militarii , nici procurorii militari , oamenii legii sau dumnezeu din ceruri ! Si cu toate astea , candva a fost posibil sa treaca peste teama de a iesi in strada sa ii alerge pe ticalosi si sa fie uniti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu