vineri, 29 martie 2013

AJUTOR INTERNATIONAL !

       In timpul guvernului Mihai Razvan Ungureanu , Romania a fost acoperita de zapezi si asta manca carne de vita Cobe si consuma bauturi sau tigari fine , am aflat dupa plecarea lui de la guvern , dar tupeul sau era greu de egalat spunand ca nu putem plati la nesfarsit nemunca ! Atunci am scris aceste randuri furios pe ticalosii din guvern ce parca asteptau sa moara cat mai multi cetateni ! Ministrul apararii de atunci era Gabriel Oprea ce avea sa devina vice-prim ministru in guvernul Ponta , fara sa piarda nici o stea de general din cele patru oferite de Basescu ! Acest ministru mergea des cu elicopterele armatei la intalnirile de partid , dar cand a fost Romania acoperita de zapezi a asteptat zile vitale pana sa zboare deasupra satelor cu paine si apa sau ajutoare , deja murisera zeci de cetateni si nu mai suportau factorul psihologic !

       In Romania se pierd zeci de vieti omenesti in fiecare zi de cand au inceput ninsorile ! Cauzele deceselor sunt mascate de guvernanti , criminalii au ajuns la aceasta performanta prin jaful generalizat din bugetul public ! In tarile nordice unde iarna dureaza 6 luni , deszepezirea costa intre 1400 - 2600 euro/km , iar la noi costul este de 6000 euro/km cu drumuri mult mai inguste si care oricum nu actioneaza nimeni pe ele in speranta ca zapada se va topi , si obligand prin lege prostimea sa cumpere cauciucuri de iarna credeau ca au rezolvat problema ! Cand au aparut mortii in numar mare , au incercat sa se disculpe dand vina pe alcoolici sau cauza mortii ! Dar decesele au in marea lor parte drept cauza inzepezirea , izolarea fata de accesul la : hrana , apa , energie electrica , combustibili , mijloace de transport , medicamente , asistenta medicala ,si tot ce tine de un trai decent asa cum este mentionat in constitutia romaniei pe care toti au jurat sa o respecte ! Eu nu cer atotputernicului sa ii bata , o palma ar fi de ajuns !
     Cum situatia descrisa mai sus descrie un stat de tip mafiot ,  un ajutor international este strict necesar atat pentru salvarea de vieti omenesti , cat si pentru eradicarea statului mafiot si eliberarea poporului de dictatura mafiei si a gupurilor criminale ce sifoneaza bugetul statului !
      Prim ministrul tarii spunea ca nu putem plati la nesfarsit nemunca , facand referire directa la cetatenii ce stau la caldura si nu ies cu lopata in mana sa deszepezeasca ! Vrajala asta tipica bofasilor ordinari si a excrocilor ce incearca sa pacaleasca naivii nu tine ! Primul ministru trebuia sa stie ca cetatenii platesc la nesfarsit nemunca si salariile guvernantilor ! De la painea ce o cumpara o mama pentru copii ei si pana la aurolacul din piata ce isi cumpara solventi si chiar pana la marii patroni ce isi cumpara limuzine de lux , cu toti platim cel putin t.v.a. in valoare de 24 la suta din orice am cumpara ! O mama spre exemplu cand face cumparaturi de o suta de lei , pateste cel putin 24 de lei (24 de paini ) acestor tupeisti de la guvernare sa aiba salarii grase si sa manance si copii lor o paine ! Dar caracterul lor meschin nu se multumeste daca nu ne si jecmaneste ! Mentalitatea lor criminala este adeverita de mortii ce ii contabilizeaza guvernarea lor , cu toate motivarile si scuzele lor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu