miercuri, 3 aprilie 2013

OPREA MAI PRIMESTE O STEA CA LA CONVINS PE PONTA ?

     Ponta cel ce l-a luat in dreapta sa pe generalul cu patru stele Gabriel Oprea al lui Basescu , ce la randul sau nu i-a luat nici macar o stea pentru ca l-a tradat , de aici intelegand ca inca e subordonatul fidel al lui Basescu detasat sa aiba grija de Ponta ce nu prezenta incredere la vremea aceea , dar fiind supus unui test de tip mafiot , adica sa faca o nefacuta la ordinul lui , a executat Ponta ca la carte ! A numit procurorii abuzivi si puscariabili ai clanului basist ce l-au ferit de puscarie atatia ani pe capo di tuti capi , Traian Basescu ! Impotriva vointei populare si a logicii unui stat de drept ! Dar in deplina concordanta cu interesele de tip mafiot sau ale unor tradatori de tara !
      Cum se face ca in tara asta toti conducatorii au impresia ca se afla pe mosia masii iar noi cetatenii suntem orataniile de pe batatura ! Isi bat joc de viitorul nostru si ne pun pielea pe bat ca sa isi faca ei jocurile de tip mafiot , sau sa raspunda santajului fiindca mult prea multi dintre alesii nostri sau reprezentanti au comis fapte de natura penala pastrate la sertar ori au fost filmati in relatii amoroase sau dubioase !
       Propaganda ne spune ca este atributul ministrului sa numeasca procurorii ! Dar si noi cetatenii avem obligatia sa ne aparam patria noastra de tradatori , schimband politicienii !
        Fiindca sunt din Constanta ma voi duce in fata prefecturii sa ii urez reprezentantului in teritoriu al guvernului niste urari pentru Ponta si USL ! Daca tot pretind astia ca sunt in slujba mea si a ta , eu ma duc sa dau ochii cu ei si sa le spun direct daca bun simt nu au , ca nu imi place ceea ce fac in numele meu ! Poate ne intalnim si noi cetatenii in fata institutiilor noastre !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu